Direct inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Opslaan
twitter
Laden

Advertentie plaatsen

Zelf plaatsen van een advertentie
Om direct een (ver)koopadvertentie te plaatsen op de Ondernemingsbeurs, dient u eerst in te loggen en naar uw Menu te gaan. Heeft u nog geen inlogcode, klik dan op Aanmelden. U krijgt dan een handig overzicht van de verschillende dienstenpakketten van de Ondernemingsbeurs.

Tip: wilt u eenmalig een advertentie plaatsen, vraag dan Pakket 3 aan. Hiermee kunt u, tegen een vast laag tarief en voor een periode van een half jaar, een (ver)koopadvertentie plaatsen op de Ondernemingsbeurs.
Voor een volledige handleiding klikt u hier.

Anoniem uw advertentie plaatsen
Wilt u absolute anonimiteit bij het plaatsen van uw advertentie? Dat kan.
Wij plaatsen de advertentie voor u. U kunt er voor kiezen om de reacties van geļnteresseerden te laten lopen via de Ondernemingsbeurs of dat u ze rechtstreeks ontvangt.
Hier zijn naast de reguliere pakketprijs geen extra kosten aan verbonden.

Neem voor meer informatie contact op via 023 - 553 5520 of via het contactformulier.

Adverteren via een intermediair
U kunt ook via een tussenpersoon adverteren op de Ondernemingsbeurs. Zo’n intermediair/adviseur neemt u, in het complexe proces van een bedrijfsoverdracht, veel werk uit handen. Bovendien kunt u profiteren van zijn kennis en ervaring. Op de Ondernemingsbeurs kunt u eenvoudig zoeken naar een betrouwbare intermediair/adviseur.

Als intermediair een advertentie plaatsen
Bemiddelt u in de koop en verkoop van bedrijven? Op de Ondernemingsbeurs kunt u als intermediair voor uw klanten advertenties invoegen en beheren. Log in en ga naar uw Menu. Heeft u nog geen inlogcode, klik dan op Aanmelden. U krijgt dan een handig overzicht van de verschillende dienstenpakketten van de Ondernemingsbeurs.

Tip: maak een keuze uit Pakket 4 of Pakket 5. Hiermee kunt u, tegen een vast laag tarief en voor een periode van een jaar, optimaal profiteren van alle voordelen van de Ondernemingsbeurs.

Stelling van de week

Overnames zijn makkelijker te financieren gezien het aanwezige kapitaal in de markt
Eens
Oneens
Plaats gratis uw zoekprofiel!
Bent u op zoek naar een bedrijf of wilt u juist uw bedrijf verkopen? Laat de Ondernemingsbeurs dan gratis voor u zoeken.

Handige sites