Direct inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Opslaan
twitter
Laden

Handige links - Overnameadviseurs

Websites die u van dienst kunnen zijn bij het kopen of verkopen van een bedrijf.
Tip: voeg deze pagina toe aan uw favorieten.

Adagium
Adagium is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsoverdrachten. Vanuit kantoren in Veghel en Oisterwijk zijn wij actief voor een brede groep van cliŽnten in het midden- en kleinbedrijf in geheel Nederland. Adagium begeleidt bij koop, verkoop en financiering van ondernemingen, tevens verricht Adagium bedrijfswaarderingen.

BDO Corporate Finance
BDO CF is ťťn van de grootste specialisten op het gebied van advisering bij verkoop-, koop-, MBO-, waarderings- en financieringstrajecten voor het Midden- en Familiebedrijf. BDO CF makt deel uit van een internationaal netwerk in meer dan 100 landen. Ongecompliceerd omgaan met gecompliceerde vraagstukken is de kracht van BDO Corporate Finance.


Business Partners
De bedrijfsbelangen, en die van personeel en relaties worden door BusinessPartners optimaal behartigd.
Daarbij verdienen de persoonlijke belangen van de opdrachtgever alle aandacht. BusinessPartners onderhandelt principieel uitsluitend voor haar opdrachtgever.

Claassen, Molenbeek & Partners
Claassen, Molenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen. Het eerste bedrijfskundig- en bancair advieskantoor in Nederland, opgericht in 1983 in Eindhoven en dat kan bogen op een ruime ervaring.

Conatum
Door het inschakelen van de specialisten van Conatum Bedrijfsadvies verhoogt u uw kans op een succesvolle overname. Op grond van onze jarenlange ervaring weten wij waar zich op het overnamepad valkuilen bevinden, en waar u even de pas moet inhouden of juist versnellen.

Corporate Match
Corporate Match bestaat uit een team van adviseurs en intermediairs die gespecialiseerd zijn in het adviseren en begeleiden bij bedrijfsoverdracht, fusie en overname. De diensten van Corporate Match zijn gericht op het adviseren en begeleiden van ondernemers, eigenaren, aandeelhouders en bedrijven bij verkoop, koop & overname, fusie, overname financiering en waardebepaling

Croon en Magendans
Croon & Magendans: uw deskundige partner voor overnames, financieringen en herstructurering in het MKB.
De aanpak van de overnamespecialisten van Croon & Magendans, zowel in methodiek als in persoonlijke aandacht, staat borg voor een succesvolle afronding van uw (ver)koopproject

Diligence
Diligence bemiddelt bij fusies en overnames. Het belangrijkste wat we daarbij doen is rust creŽren. Terwijl u gewoon blijft ondernemen, regelen wij het hele koop- of verkoopproces voor u. Dat doen we met professionals die net als u zelfstandig ondernemer zijn. Die denken als ondernemer. In uw belang. En met hart voor uw zaak.

Jonker Advies
Jonker Advies is als onafhankelijke adviesorganisatie sinds 1978 actief op het gebied van corporate finance en organisatie advies. Wij adviseren u bij processen als bedrijfsoptimalisatie en waardecreatie en begeleiden onder meer bij koop, verkoop, bedrijfswaardering en bedrijfsfinanciering. Jonker Advies is werkzaam voor een brede variŽteit cliŽnten, in diverse branches.

Marktlink
Marktlink is, sinds 1996, actief als onafhankelijk advieskantoor dat ondernemers begeleidt bij aan- en verkoop van bedrijven. Marktlink begeleidt met 30 specialisten circa 50 transacties op jaarbasis en richt zich op het segment midden- en kleinbedrijf. Marktlink opereert landelijk vanuit de kantoren Deventer, Gouda en Amsterdam. Referenties kunt u vinden onder www.marktlink.nl/referenties.

Mkb Adviseurs
MKB Adviseurs is als onafhankelijk adviesbureau ontstaan uit MKB-Nederland. De adviseurs worden om uiteenlopende redenen ingeschakeld. Wat de inhoud betreft: weinig vragen zijn ons te gek. Jarenlange ervaring in het midden- en kleinbedrijf maakt het ons mogelijk aandacht te besteden aan verbetering van alle aspecten van de moderne onderneming.

Nunes
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen eigenschappen en kenmerken, is onze mening dat iedere bedrijfsovername een specialistische en op maat gesneden aanpak verdient. Natuurlijk zijn er bepaalde processen die bij iedere bedrijfsoverdracht aan de orde komen, maar de volgorde, de timing en de inhoudelijke invulling ervan zullen van geval tot geval verschillen.

Robbins & Chivers
Sinds 2001 hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het complexe vakgebied bedrijfsoverdrachten. Onze opdrachtgevers zijn (startende) ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Naar volle tevredenheid van onze klanten hebben wij al veel bedrijfsoverdrachten succesvol begeleid.

Stelling van de week

Overnames zijn makkelijker te financieren gezien het aanwezige kapitaal in de markt
Eens
Oneens
Plaats gratis uw zoekprofiel!
Bent u op zoek naar een bedrijf of wilt u juist uw bedrijf verkopen? Laat de Ondernemingsbeurs dan gratis voor u zoeken.

Handige sites