Direct inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Opslaan
twitter
Laden

Handige links - Accountants- en administratiekantoren

BDO
BDO is in Nederland ťťn van de grootste accountancy- en adviesorganisaties en maakt deel uit van een internationaal netwerk in ruim 100 landen. Wij hebben verschillende disciplines in huis en kennis en ervaring in verscheidene branches in het MKB. Wij staan voor een persoonlijke benadering, sterke relaties met onze cliŽnten en op maat gemaakte oplossingen zodat de ondernemer zich kan richten op het ondernemerschap.

De Jong en Laan
U bent de ondernemer, wij zijn de accountants. Prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Dat we weten hoe spannend het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen door het hoofd spoken bij een overname. Welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging

Gibo
De GIBO Groep is ruim 80 jaar actief in het ondersteunen van ondernemers met bedrijfskundig, financieel, fiscaal en juridisch advies. Wij leveren diensten aan een breed netwerk van banken, brancheorganisaties en ondernemersverenigingen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Grant Thornton
Passie. Dat is de gemeenschappelijke deler. De passie voor het ondernemen en de gedrevenheid om daar waarde aan toe te voegen. Via expertise en betrokkenheid, door teamkracht en excellente service. Toegankelijk en persoonlijk, maar altijd met voldoende afstand om de professionele onafhankelijkheid te waarborgen.

RSM Niehe Lancee
RSM Niehe Lancťe is een toonaangevend kantoor voor financiŽle zaken met 3 vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Met onze jarenlange ervaring hebben we een gedegen fundament gelegd voor de optimale behartiging van allerlei belangen op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfswaarderingen en loonadvies.

Van Oers
Deskundige adviseurs en betrouwbare begeleiding bij bedrijfsoverdrachten, ondernemingswaarderingen en financieringsaanvragen: dŠt is waar Van Oers Corporate Finance al ruim 10 jaar voor staat. Onze werkwijze kan worden samengevat met de kernwoorden betrokken, daadkrachtig en oplossingsgericht.

Stelling van de week

Overnames zijn makkelijker te financieren gezien het aanwezige kapitaal in de markt
Eens
Oneens
Plaats gratis uw zoekprofiel!
Bent u op zoek naar een bedrijf of wilt u juist uw bedrijf verkopen? Laat de Ondernemingsbeurs dan gratis voor u zoeken.

Handige sites