Direct inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Opslaan
twitter
Laden

Handige links - Financiën/banken

ABN AMRO
ABN AMRO: de zakelijke internationale bank voor ondernemers en bedrijven. Vertrouwd, deskundig, ambitieus.

Beurs analyse
2011 was een zeer volatiel beursjaar. Ook in 2011 waren er topaandelen. Klik hier om deze topaandelen van 2011 te bekijken!

Credion
Credion is een adviesorganisatie met ruim 30 vestigingen die zich dag in, dag uit met maar één ding bezig houdt ´Het realiseren van de beste financieringsoplossing voor ondernemers tegen de laagste prijs´. Niet voor niets bevelen de bekende brancheorganisaties Credion aan. Kijk op www.credion.nl voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Dé MKB taxateur
Bedrijfstaxateur nodig? Dé MKB Taxateur geeft u inzicht in de werkelijke waarde van uw bedrijfspand. Bekijk hier de mogelijkheden.

ING
Zakelijk bankieren bij de ING: slim, professioneel en zonder gedoe uw bankzaken regelen, met deskundig advies als u dat wilt. ING biedt uiteraard ook de mogelijkheid tot Internetbankieren.

Ministerie van Financiën
De corporate website van het Ministerie van Financiën.

Participatiemaatschappij
De Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen is de brancheorganisatie van de participatiemaatschappijen in Nederland. 95% van het aantal private equity-investeringen in Nederland en 80% van de geïnvesteerde bedragen komt voor rekening van leden van de NVP.

Rabobank
De Rabobank is al meer dan 100 jaar een cooperatieve bank zonder aandeelhouders met vestigingen door heel Nederland. Voor ondernemers biedt zij een compleet dienstenpakket op het terrein van betalen, sparen, beleggen en lenen.

Waardebepaling bedrijven
Het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) bestaat sinds 2003. Met circa 100 aangesloten leden is het NIRV uitgegroeid tot dé beroepsvereniging voor waardebepaling binnen Nederland.

Stelling van de week

Overnames zijn makkelijker te financieren gezien het aanwezige kapitaal in de markt
Eens
Oneens
Plaats gratis uw zoekprofiel!
Bent u op zoek naar een bedrijf of wilt u juist uw bedrijf verkopen? Laat de Ondernemingsbeurs dan gratis voor u zoeken.

Handige sites