Direct inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Opslaan
twitter
Laden

Handige links - Overheid

Antwoord voor bedrijven
Antwoordvoorbedrijven.nl is dť website van de overheid voor ondernemers. Met actuele informatie over wetten en regels, vergunningen, subsidies en belastingen.

Belastingdienst
Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten. U kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken

CBS
Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) publiceert de nationale officiŽle statistieken ten behoeve van praktijk, beleid en wetenschap.

Europa
EUROPA is de portaalsite van de Europese Unie. U kunt hier de actualiteit in de Europese Unie volgen en basisinformatie krijgen over Europese zaken. Natuurlijk wijzen we u ook de weg naar alle geldende wetgeving, de lopende wetsvoorstellen en de websites van alle instellingen. Verder bevat EUROPA informatie over het beleid op de gebieden waarvoor de Europese Unie volgens de Europese verdragen bevoegd is.

Kamer van Koophandel
De KvK biedt bedrijfsgegevens uit het handelsregister, uittreksels, adressen, het ondernemingsplan en uitgebreide informatie voor (startende) ondernemers.

Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie streeft naar een economisch toonaangevend Nederland met een agrofoodsector van wereldformaat.

Stelling van de week

Overnames zijn makkelijker te financieren gezien het aanwezige kapitaal in de markt
Eens
Oneens
Plaats gratis uw zoekprofiel!
Bent u op zoek naar een bedrijf of wilt u juist uw bedrijf verkopen? Laat de Ondernemingsbeurs dan gratis voor u zoeken.

Handige sites