Direct inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Opslaan
twitter
Laden

Handige links - Zakelijke Tijdschriften

Bizz
Bizz is hét zakenblad voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De redactie van bizz publiceert praktische artikelen die de gehele bandbreedte van het ondernemersschap bestrijken en gericht zijn op groei van de onderneming.
Aandachtsvelden zijn: automatisering, verzekeringen, vervoer & transport, personeel, financieringen, telecommunicatie, pr & promotie, overheid etc.

Brookz
Naast een databank met interessante bedrijven bestaat Brookz uit een tweemaandelijkse magazine met veel praktijkcases, waardevolle informatie over het verkopen of overnemen van een bedrijf en een wekelijkse nieuwsbrief met actuele profielen van aangeboden en gevraagde bedrijven.

De Zaak
De Zaak, hét tijdschrift voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb), vol inspirerende artikelen, interviews met topondernemers, praktische informatie, zoals checklists, tips, vragen en antwoorden. Het magazine biedt u oplossingen, brengt u op ideeën én bezorgt u voordeel

Management Scope
In Management Scope leest u maandelijks unieke en persoonlijke interviews van topmanagers die hun collegae interviewen. Verder vindt u actuele marktanalyses, opinies en trends op het gebied van management, financiën en economie en selecteert Management Scope voor u de literatuur, cultureel- en autonieuws die de moeite waarde is.

Management Team
Management Team, Nederlands grootste businessmagazine, biedt informatie en opinie. Management Team wil een inspiratiebron zijn voor de Nederlandse managers op het gebied van business en strategie, management en leiderschap.

Sprout
Het tijdschrift Sprout inspireert en ondersteunt ondernemers bij het runnen en uitbouwen van hun bedrijf.

Status
De STATUS gaat over succesvol ondernemen; ondernemers die kansen zien en kansen grijpen, over successen en tegenvallers, over regionale en landelijke ontwikkelingen, over geld verdienen en geld verliezen. Maar de STATUS gaat vooral over mensen. Mensen die hun nek durven uitsteken, klein beginnen maar groot denken en hun verhaal willen delen met de lezers. Dat maakt de mensen in de STATUS uniek.

Stelling van de week

Overnames zijn makkelijker te financieren gezien het aanwezige kapitaal in de markt
Eens
Oneens
Plaats gratis uw zoekprofiel!
Bent u op zoek naar een bedrijf of wilt u juist uw bedrijf verkopen? Laat de Ondernemingsbeurs dan gratis voor u zoeken.

Handige sites