Direct inloggen

Emailadres
Wachtwoord
Opslaan
twitter
Laden

Antwoord op de stelling:

Als verkoper ben ik niet verplicht om alles te melden

Het correcte antwoord is: JUIST

47 % stemde voor het antwoord: juist
53 % stemde voor het antwoord: onjuist

De verkoper is verplicht melding te maken van zaken waarvan hij redelijkerwijs kan begrijpen dat deze voor de koper van belang zijn. Doet hij dat niet, dan schendt hij in beginsel zijn mededelingsplicht. Hij is echter niet verplicht om bijvoorbeeld alle risico’s van een zeer beperkt belang te melden aan de koper.

De nieuwe stelling staat inmiddels live op de rechterkant van deze site! Stem dus weer mee!
Eerdere stellingen vindt u hier.
Wilt u daar meer over weten, neem dan contact op met mr. Roland (R.E.) Elzinga van Poelmann van den Broek advocaten op telefoonnummer 024-3810858 of via r.elzinga@poelmannvandenbroek.nl.

Deze stelling en de toelichting daarop zijn in algemene bewoordingen gesteld en kan niet worden aangemerkt als beroepsmatig advies in een concrete situatie. Poelmann van den Broek garandeert niet dat de verstrekte informatie te allen tijde compleet, actueel en/of accuraat is. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend en accepteert Poelmann van den Broek geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade door gebruikmaking van deze informatie. De inhoud van de website(s) waarop deze informatie wordt getoond is niet gecontroleerd door Poelmann van den Broek, noch heeft Poelmann van den Broek daar controle over. Poelmann van den Broek accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website(s) en de aan deze website(s) gelinkte website(s).

Stelling van de week

Overnames zijn makkelijker te financieren gezien het aanwezige kapitaal in de markt
Eens
Oneens
Plaats gratis uw zoekprofiel!
Bent u op zoek naar een bedrijf of wilt u juist uw bedrijf verkopen? Laat de Ondernemingsbeurs dan gratis voor u zoeken.

Handige sites